• darkblurbg

Berlijn / Praag

4-Daagse Berlijn incl. Tropical island

Berlijn Incl. Tropical Island 4 dagen €280,-

Praag combinatie Berlijn 4 Dagen €305,-

Berlijn

Door de rijke historie die de stad heeft meegemaakt is Berlijn een unieke stad met zijn architectuur, kunst en cultuur.

Er zijn veel overblijfselen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog en de Koude Oorlog. Er kan een uitgebreide keuze worden gemaakt voor de verschillende bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan de Berlijnse Muur, Checkpoint Charlie, Brandenburger Tor, Kurfürstendamm en de Holocaust Mahnmal. Naast deze bezienswaardigheden zijn er natuurlijk genoeg andere highlights te ontdekken.

Met zijn mooie gebouwen, gezellige bars, goede restaurants en leuke eetcafés heeft Berlijn een onweerstaanbare aantrekkingskracht, juist vanwege die beladen geschiedenis.

Tropical Island

60 kilometer ten zuiden van Berlijn loopt het strandseizoen nooit ten einde.

In het grootste tropische zwemparadijs ter wereld Tropical Island staan de bezoekers indrukwekkende shows met dansers uit allerlei landen en fantastische sportmogelijkheden te wachten.

Boek nu ga met ons mee en ontdek het unieke Berlijn!

Berlijn Incl Tropical Island 4 dagen €280,-

Incl. hotel en toeristen belasting en entree Tropical Island.

Praag

Praag is de prachtige hoofdstad van Tsjechië en ligt midden in de regio Midden-Bohemen. Om Praag goed te verkennen heb je minimaal een paar dagen nodig.
Praag telt een groot aantal bezienswaardigheden. Must-do’s zijn de Praagse Burcht, de Karelsbrug, het Oude Stadsplein (Staroměstskě námĕstí) met de wereldberoemde astronomische klok, de Sint-Vituskathedraal en de Petřin uitkijktoren vanwege het fabuleuze uitzicht over Praag.
Wat je vooral niet moet vergeten in Praag is om af en toe eens ergens te gaan zitten of staan en om je heen te kijken. Laat de stad op je inwerken en geniet van wat je ziet.
Winkelen in Praag…. ga dan naar de winkelstraten Na příkopě en Pařížská, waar je een grote hoeveelheid modeboetieks, cosmeticawinkels en juwelierszaken vindt. Wanneer je door deze straten loopt bevindt je je in het hart van Praag, en zo geniet je tijdens het winkelen ook van de architecturale schoonheid van de binnenstad.

Praag combinatie Berlijn 4 dagen €305,-

Incl. hotel en toeristen belasting

Data

4 dagen Berlijn incl. Tropical Island 19-04-2019

4 dagen Berlijn en Praag 07-06-2019