• darkblurbg

Kerstmarkt Duitsland

Kerstmarkt

Kerstmarkt Düsseldorf, Keulen & Oberhausen €30,- p.p.

Düsseldorf

De kerstmarkt in Düsseldorf is het ideale uitstapje voor kerstliefhebbers! Duitsland staat bekend om haar gezellige kerstmarkten. Kerstmarkt Düsseldorf is zeker één van de leukste zo niet de leukste. Oordeel zelf en neem deze winter een kijkje in Düsseldorf!

Keulen

De kerstmarkt van Keulen is een hele bijzondere kerstmarkt in Duitsland. Keulen maakt elk jaar van de kerstmarkt een groots evenement. Veel kraampjes met heerlijke lekkernijen en leuke hebbedingetjes. Leuk om alvast wat cadeautjes te kopen voor onder de kerstboom. En misschien kunnen de hapjes en een glaasje gluhwein dienen als inspiratie voor het kerstmenu...


Oberhausen

Oberhausen staat bekend om haar mooie kerstmarkt! De oude markt in Oberhausen wordt omgebouwd tot een geweldige traditionele kerstmarkt. In de zogenaamde "Oberhausener Weihnachtswald" staan marktkramen en hoge dennenbomen. Je voelt je als in een echt bos! Ze zijn allemaal prachtig verlicht met kerstlampjes. Deze kerstmarkt is met ongeveer 150 houten hutten een van de grootste kerstmarkten in het Ruhrgebied. Er is niet alleen zoete en hartige gerechten, maar ook veel van de ambachten.

Data

Kerstmarkt Düsseldorf    23-11-2019
Kerstmarkt Keulen           14-12-2019
Kerstmarkt Oberhausen  21-12-2019

Vertrektijden

Vertrek 08:00 uur vanaf opstapplaats Den Haag
Vertrek 08:30 uur vanaf opstapplaats Rotterdam
Vertrek 09:30 uur vanaf opstapplaats Utrecht