• darkblurbg

Personenvervoer Op Maat en met Zorg

Huur een bus van KJ Tours en u weet zeker dat iedereen op het juiste tijdstip op plaats van bestemming is. Het is ideaal om samen te kunnen reizen in een luxe touringcar met chauffeur.

Al meer dan 10 Jaren ervaring in het buitenland o.a.:

Portugal / Spanje / Italie / Engeland / Duitsland / Frankrijk / Duitsland / kroatie / Zwitserland / Oostenrijk / Zweden / Finland/ Denemarken /  Tsjechië en Polen.

Nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje in onze Foto Galerij.

Buitenland....ook voor Scholen!

Bij ons kunt u letterlijk alle kanten op. Huur een bus voor al u zon & sneeuw vakanties, schoolkampen, trainingskampen en wintersportvakanties. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste accommodaties. Huur daarom een bus van KJ Tours.

Neem contact op met KJTOURS middels het contact formulier.

Kosten

Veel mensen denken dat groepsvervoer huren flink in de kosten kan lopen, maar dat is bij ons zeker niet het geval. Bij ons kunt u werkelijk goedkoop groepsvervoer huren, uiteraard met behoud van een uitstekende service, kwaliteit en veiligheid. Groepsvervoer huren bij KJ Tours is een fluitje van een cent!

Vragen?

Bij de huur van een bus gaat u uiteraard niet met de eerste de beste mee en daarom staan wij ook 24 uur per dag klaar om uw vragen te beantwoorden en advies of informatie te geven. Denkt u aan de huur van een bus via KJ Tours? Neem dan contact op via info@kjtours.nl, bel naar 06-28 20 52 41 of vul de online offerte aanvraag in.