• darkblurbg

Neem contact op

Voor een passende offerte

Vul de onderstaande formulier aub. volledig in en verstuur het. We nemen na het verwerken van deze Formulier dan zo spoedig mogelijk contact met u op. We zullen u dan een passende offerte toe doen komen.

* Wijzigingen

Het juiste aantal personen en het definitieve programma dienen uiterlijk 3 werkdagen voor uw vertrek bij ons bekend te zijn. Eventuele wijzigingen in het aantal personen, de route, vertrek- en /of aankomsttijden kunnen prijsaanpassingen tot gevolg hebben. Wijzigingen zijn enkel mogelijk in overleg en mits haalbaar binnen het geldende Arbeidstijdenbesluit Vervoer. Indien bij uitvoering van uw opdracht blijkt dat er sprake is van langere ritduur en /of een ander route dan vooraf is besproken, zullen de meerkosten bij u in rekening worden gebracht, behoudens situatie die te wijten zijn aan overmacht.

* Annulering

Annulering van het vervoer is kosteloos mogelijk tot 3 weken voor de dag waarop het vervoer aanvangt. Verder hanteren wij de annuleringsvoorwaarden zoals deze vermeld staan in artikel 5 van de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer. Voor verzorgingen kunnen andere annuleringsvoorwaarden gelden.

* Meerdaagse reizen

Al onze prijzen zijn inclusief binnen- en buitenlandse belastingen en tolgelden. De prijzen zijn exclusief parkeergelden, excursiekilometers en tolgelden die gemaakt zijn tijdens excursiedagen. Deze kosten worden achteraf bij u in rekening gebracht. TENZIJ dit anders vermeld staat. U dient zelf zorg te dragen voor de overnachting (en) en de maaltijden van de chauffeur, op basis van een 1 persoonskamer met toilet en douche.

* Grensoverschrijdend vervoer

Bij grensoverschrijdend vervoer dient het juiste programma zo spoedig mogelijk bij ons bekend te worden gemaakt. Er dient een groepsleider te zijn, welke in het bezit is van juiste passagierslijst en welke controleert of een ieder een geldig paspoort mee heeft en verzekerd is.

*Parkeerkosten

Al onze tarieven zijn exclusief eventuele parkeerkosten, indien parkeerkosten betaald dient te worden, worden deze achteraf bij u in rekening gebracht.

*Schoonmaakkosten

Vanzelfsprekend wordt de touringcar tijdens het gebruik vuil, indien de touringcar echter extreem vervuild wordt, zijn wij genoodzaakt om achteraf schoonmaakkosten ad € 37,50 per uur in rekening te brengen.

*Verzekeringen

Uiteraard bent u gedurende het vervoer in de touringcar verzekerd. Indien gewenst kunnen wij ook voor het verdere programma uw  doorlopende reisverzekering en uw  doorlopende annuleringsverzekering regelen. Wij verzoeken u dan vriendelijk contact met ons op te nemen.

*Betalingscondities

Wij verzoeken u de factuur, welke u na uitvoering van de opdracht ontvangt, binnen 14 dagen na factuurdatum te betalen, TENZIJ anders staat vermeld.

*Touringcar en chauffeur

Al onze touringcars voldoen aan alle veiligheidseisen zoals veiligheidsgordels en rolbeugels en beschikken over airco, audio en dvd. Bij reizen langer dan 2 uren is standaard een toilet aanwezig. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en ervaren. Wij behouden ons het recht voor om, indien nodig, een touringcar bij een gekwalificeerd collega/ bedrijf in te huren.

*Zitplaatsen

KJ Tours hanteert als regel , maximaal 1 persoon per zitplaats. Deze regel geldt ook voor het vervoer van kinderen en peuters.